Hallirakentamisen ammattilaiset

Rakennamme teollisuushallit, varastohallit ja tuotantohallit yrityksesi tarpeisiin.

Rakennuspalvelu KOTARA Oy on erikoistunut toimitilojen, kuten teollisuushallien, varastohallien, tuotantotilojen ja muiden hallien rakentamiseen. Suunnittelemme ja rakennamme erilaiset hallit muun muassa Pirkkalassa, Tampereella, Nokialla, Ylöjärvellä, Kangasalla ja Lempäälässä sekä muualla Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä ja Satakunnassa. Voimme toteuttaa hallin rakentamisen joko kokonaisvastuu-urakkana tai yrityksesi tarpeiden mukaan tarjota asiantuntemuksemme myös suunnitteluun ja/tai toteutukseen.

Meillä on vahvaa osaamista erilaisten hallimaisten rakennusten ja toimitilojen suunnittelusta ja urakoinnista. Tarjoamme halliratkaisuja erikokoisille yrityksille, niin pieneen kuin suureenkin tarpeeseen. Hallin rakentaminen lähtee aina liikkeelle yrityksen tarpeiden kartoittamisesta. Otammekin mielellämme vastaan halliurakat pienistä katoksista ja konehuoneista usean tuhannen neliön teräshalleihin sekä hallien laajennuksiin. Toteutamme erilaiset hallirakennukset vuosien kokemuksella, aikataulusta ja budjetista kiinni pitäen.

Lue lisää

Jääkiekkomies uskoo hallittuun kasvuun 

Kotaran toimitusjohtaja Iiro Kotkaslahti haluaa luoda rakennusalalle uudenlaisen toimijan.

Lue lisää

Rakennusalalle syntynyt

Kotaran rakennusinsinööri ja osakas Aki Tainio peri rakkauden rakennusalaan isältään. Hänellä on missio: tehdä Kotarasta koti rakennusalan ammattilaisille.

Lue lisää

KOTARAan yksi rakennusalan ammattilainen lisää

Vuosi 2021 käynnistyi Rakennuspalvelu KOTARAn osalta jälleen yhden tavoitteen täyttymisellä, kun saimme palkattua joukkoomme yhden rakennusalan raudanlujan ammattilaisen lisää. Tervetuloa KOTARAlle Anttoni Pönni!

Lue lisää