Hallirakentamisen ammattilaiset

Rakennamme teollisuushallit, varastohallit ja tuotantohallit yrityksesi tarpeisiin.

Rakennuspalvelu KOTARA Oy on erikoistunut toimitilojen, kuten teollisuushallien, varastohallien, tuotantotilojen ja muiden hallien rakentamiseen. Suunnittelemme ja rakennamme erilaiset hallit muun muassa Pirkkalassa, Tampereella, Nokialla, Ylöjärvellä, Kangasalla ja Lempäälässä sekä muualla Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä ja Satakunnassa. Voimme toteuttaa hallin rakentamisen joko kokonaisvastuu-urakkana tai yrityksesi tarpeiden mukaan tarjota asiantuntemuksemme myös suunnitteluun ja/tai toteutukseen.

Meillä on vahvaa osaamista erilaisten hallimaisten rakennusten ja toimitilojen suunnittelusta ja urakoinnista. Tarjoamme halliratkaisuja erikokoisille yrityksille, niin pieneen kuin suureenkin tarpeeseen. Hallin rakentaminen lähtee aina liikkeelle yrityksen tarpeiden kartoittamisesta. Otammekin mielellämme vastaan halliurakat pienistä katoksista ja konehuoneista usean tuhannen neliön teräshalleihin sekä hallien laajennuksiin. Toteutamme erilaiset hallirakennukset vuosien kokemuksella, aikataulusta ja budjetista kiinni pitäen.

Lue lisää

Työnjohtopalvelut pitää huolen rakennusprojektien saumattomasta toteutuksesta  

Työnjohtopalveluiden keskeisenä roolina on varmistaa, että projekti toteutetaan tehokkaasti ja turvallisesti sekä sovitussa aikataulussa ja budjetissa.

Lue lisää

Projektinjohtopalveluiden kokonaisvaltaisuus on selkeä kilpailuetumme 

Rakennusprojektien yksi tärkeimmistä osa-alueista on tehokas projektinhallinta. Projektin toteuttaminen suunnitelmien ja aikataulujen…

Lue lisää

Projektinjohtourakointi on tehokas tapa toteuttaa ja hallita rakennusprojekteja 

Projektiurakoinnissa projektinjohtaja toimii rakennuttajan edustajana, joka valvoo eri osapuolten toimintaa rakennusprojektissa.

Lue lisää