Projektinjohtourakointi

Rakentajien ja rakennuttajien varma kumppani

Rakennuspalvelu KOTARA Oy tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista projektinjohtoa erilaisiin rakennushankkeisiin, kuten halli- ja toimitilaprojekteihin. Huolehdimme rakennusprojektin sujuvuudesta kokonaisuudessaan, aikataulut ja budjetin huomioiden. Hoidamme puolestasi päätoteuttajan tehtävät ja velvoitteet, kuitenkin halutessasi myös niin, että hankkimamme urakoitsijat työskentelevät sopimussuhteessa suoraan sinulle – näin kokonaiskustannuksista jäävät pois alihankintaketjun katteet ja kulut.  

Oli hanke vasta ajatuksen tasolla tai tontti etsinnässä, osallistumme mielellämme projekteihin jo suunnitteluvaiheessa. Palvelemme Pirkanmaan alueella – ota yhteyttä, niin katsotaan teille sopivin toteutustapa!  

Mitä on projektinjohtourakointi? 

Projektinjohtourakointi on rakennushankkeiden toteutustapa, jossa tilaaja valitsee luotettavan yhteistyökumppanin hoitamaan koko projektin työvaiheet. Ulkoistettu projektinjohto yksinkertaistaa prosessia ja vapauttaa aikaasi muuhun tekemiseen.  

Me vastaamme mm. kustannusarviosta, rakennusluvan hankinnasta, suunnittelusta, eri työvaiheiden urakoitsijoiden hankinnasta sekä urakoinnin yhteensovittamisesta. Lisäksi huolehdimme turvallisuusasioista sekä hoidamme henkilöstöjohtamisen ja työmaan perustamisen.   

Meillä on vuosien kokemus laajojenkin rakennusprojektien räätälöinnistä ja johtamisesta. Varmistamme jokaisessa projektissa eri osapuolten saumattoman yhteistyön – näin syntyy laadukas lopputulos, jossa aikataulut ja budjetit pitävät sovitusti!  

Projektinjohtamisen sisältöjä

Vastaamme monipuolisesti eri tehtävistä toiveidesi mukaan.

Kustannusarviot

Rakennusluvan
hankinta

Suunnitteluttaminen

Aikataulutus

Urakoitsijoiden
hankinta

Urakoiden
yhteensovittaminen

Työnjohto ja
henkilöstöjohtaminen

Turvallisuusasiat

Työmaan perustaminen
ja ylläpito

Muut urakoiden
ulkopuoliset työt

Luotettavaa projektiurakointia

Olemme sitoutuneet asiakastyytyväisyyteen ja laadukkaaseen lopputulokseen – ota yhteyttä, kun etsit luotettavaa projektiurakoitsijaa!