KOTARA uskoo rehtiin yhteistyöhön

Pidämme projektisi hyvässä vedossa

Rakennuspalvelu KOTARAssa yhdistyvät vuosien kokemus, aito asiantuntemus ja halu toimia yrityksenä vastuullisesti kaikissa tilanteissa.

Rakennusprojekti on iso investointi, jonka haluat etenevän alusta loppuun laadukkaasti aikataulujen ja budjetin mukaan. Saat meiltä hankkeesi turvaksi johtamis- ja ongelmanratkaisukykyä, jolla selvitämme yllättävätkin tilanteet.

Johtamispalvelujemme avulla…

  • täydennät joustavasti omia henkilöstö- ja osaamisresurssejasi
  • saat hoidettua myös urakoiden ulkopuoliset työmaan tehtävät
  • varmistat osaavan henkilöstöhallinnan, joka edistää työmaan tehokkuutta
  • hoidat urakoitsijasuhteet kustannustehokkaasti
  • voit luottaa projektin etenemiseen ja keskittyä rauhassa ydintehtäviisi.

Iiro Kotkaslahti

Toimitusjohtaja, Rakennusinsinööri (AMK)

Iiro hoitaa KOTARAssa projektinjohdon lisäksi myyntiä ja markkinointia. Hän on rakennusalalle kasvanut toisen polven rakentaja, joka viihtyy kuin kotonaan sekä konttorissa että työmaalla. Projektin- ja työnjohtamisen lisäksi Iiro on toiminut muun muassa asennuspuolella ja myynnissä. Vankka hallirakentamisen kokemus on kertynyt projektipäällikön, työpäällikön ja rakennuttajan tehtävissä tuotanto- ja toimitilojen KVR-urakoinnissa.

Aki Tainio

Hallituksen jäsen, Rakennusinsinööri (AMK)

Aki operoi KOTARAssa projektinjohdon ja työmaatoimintojen parissa. Kolmannen polven rakentajana häneltä sujuvat sekä käytännön työt että suurten kokonaisuuksien hallinta. Työhistoria ulottuu apu- ja rakennusmiehen töistä asentajan, timpurin, työnjohdon ja suunnittelun tehtäviin sekä tuotannon ohjaukseen. Aki työskenteli aiemmin kymmenisen vuotta teräsrakenteiden parissa Skandinaviassa ja oli mukana poikkeuksellisen vaativissakin rakennusprojekteissa.

Anttoni Pönni

Rakennuskonsultti

Anttoni on rakennusalan moniosaaja, jonka valtteja ovat laajat tekniset taidot ja kattava materiaalintuntemus. Hän on toiminut useita vuosia työnjohdossa ja lisäksi muun muassa työpäällikkönä sekä sisustuskirvesmiehenä esimerkiksi erilaisissa takuukorjaustöissä. Anttonilla on kokemusta sekä julkisen puolen rakentamisesta että toimitila- ja asuntoprojekteista. Erityisosaamisen alueita ovat P1-rakentaminen ja sisäilmakorjaukset.