KOTARAn ensimetrit

Niin se aika vain kuluu. KOTARAn puolivuotis syntymäpäivä meni työn touhussa huomaamatta ohi. KOTARA on tuottanut toimintansa aikana asiakkailleen työnjohtajan, vastaavan työnjohtajan, valvojan, projektipäällikön ja rakennuttamisen palveluita. Näiden lisäksi olemme toimineet muutamassa projektissa rakennusurakoitsijana.

Jos koet tarvitsevasi apua oman hankkeesi kanssa, ota yhteyttä!
https://kotara.fi/yhteystiedot/

Seuraavaksi hieman toisen omistajan, Akin ajatuksia yrityksen alkutaipaleesta.

“Ensimmäinen puoli vuotta.. Ensimetrit olivat mietteliäitä. KOTARA oltiin saatu perustettua juuri kun Korona kausi alkoi. Se sai aikaan pelonsekaisia tunteita tulevaisuudesta. Alusta kuitenkin selvittiin ja töitä on tehty. Alku on mennyt vauhdilla ja innolla odotan tulevaa kevättä, mitä se tuo tulleessaan!”

Aki mainitsi siinä aiheen, joka on ollut kaikkialla puheenaiheena ja aiheuttanut huolta niin ihmisten kuin yritysten keskuudessa. Emme voi tehdä vallitsevassa tilanteessa mitään muuta kuin pyrkiä pysymään positiivisina ja uskomaan niin itseemme kuin toisiimme. Yhdessä selviämme yli tästäkin haastavasta kokemuksesta.

KOTARA toivottaa kaikille oikein rauhaisaa Joulun odotusta ja ennen kaikkea terveyttä!

“Luottavaisesti tulevaan” – Rakennuspalvelu KOTARA Oy

Lue lisää

Jääkiekkomies uskoo hallittuun kasvuun 

Kotaran toimitusjohtaja Iiro Kotkaslahti haluaa luoda rakennusalalle uudenlaisen toimijan.

Lue lisää

Rakennusalalle syntynyt

Kotaran rakennusinsinööri ja osakas Aki Tainio peri rakkauden rakennusalaan isältään. Hänellä on missio: tehdä Kotarasta koti rakennusalan ammattilaisille.

Lue lisää

KOTARAan yksi rakennusalan ammattilainen lisää

Vuosi 2021 käynnistyi Rakennuspalvelu KOTARAn osalta jälleen yhden tavoitteen täyttymisellä, kun saimme palkattua joukkoomme yhden rakennusalan raudanlujan ammattilaisen lisää. Tervetuloa KOTARAlle Anttoni Pönni!

Lue lisää