KOTARAn ensimetrit

Niin se aika vain kuluu. KOTARAn puolivuotis syntymäpäivä meni työn touhussa huomaamatta ohi. KOTARA on tuottanut toimintansa aikana asiakkailleen työnjohtajan, vastaavan työnjohtajan, valvojan, projektipäällikön ja rakennuttamisen palveluita. Näiden lisäksi olemme toimineet muutamassa projektissa rakennusurakoitsijana.

Jos koet tarvitsevasi apua oman hankkeesi kanssa, ota yhteyttä!
https://kotara.fi/yhteystiedot/

Seuraavaksi hieman toisen omistajan, Akin ajatuksia yrityksen alkutaipaleesta.

“Ensimmäinen puoli vuotta.. Ensimetrit olivat mietteliäitä. KOTARA oltiin saatu perustettua juuri kun Korona kausi alkoi. Se sai aikaan pelonsekaisia tunteita tulevaisuudesta. Alusta kuitenkin selvittiin ja töitä on tehty. Alku on mennyt vauhdilla ja innolla odotan tulevaa kevättä, mitä se tuo tulleessaan!”

Aki mainitsi siinä aiheen, joka on ollut kaikkialla puheenaiheena ja aiheuttanut huolta niin ihmisten kuin yritysten keskuudessa. Emme voi tehdä vallitsevassa tilanteessa mitään muuta kuin pyrkiä pysymään positiivisina ja uskomaan niin itseemme kuin toisiimme. Yhdessä selviämme yli tästäkin haastavasta kokemuksesta.

KOTARA toivottaa kaikille oikein rauhaisaa Joulun odotusta ja ennen kaikkea terveyttä!

“Luottavaisesti tulevaan” – Rakennuspalvelu KOTARA Oy

Lue lisää

Rakennusprojektin suunnittelu ja suunnittelun ohjaus ovat avainasemassa onnistuneessa projektissa   

Onnistuneesti toteutettu rakennusprojekti pohjautuu vahvasti tarkkaan suunnitteluun ja sen johdonmukaiseen ohjaukseen.

Lue lisää

Työnjohtopalvelut pitää huolen rakennusprojektien saumattomasta toteutuksesta  

Työnjohtopalveluiden keskeisenä roolina on varmistaa, että projekti toteutetaan tehokkaasti ja turvallisesti sekä sovitussa aikataulussa ja budjetissa.

Lue lisää

Projektinjohtopalveluiden kokonaisvaltaisuus on selkeä kilpailuetumme 

Rakennusprojektien yksi tärkeimmistä osa-alueista on tehokas projektinhallinta. Projektin toteuttaminen suunnitelmien ja aikataulujen…

Lue lisää