KOTARAan yksi rakennusalan ammattilainen lisää

Vuosi 2021 käynnistyi Rakennuspalvelu KOTARAn osalta jälleen yhden tavoitteen täyttymisellä, kun saimme palkattua joukkoomme yhden rakennusalan raudanlujan ammattilaisen lisää. Tervetuloa KOTARAlle Anttoni Pönni!

Anttoni on todellinen rakennusalan moniosaaja. Hän omaa laajan teknisen osaamisen ja kattavan materiaalituntemuksen.

Hän on toiminut useita vuosia työnjohdossa. Ammattiylpeyttä ja -osaamista on karttunut myös sisustuskirvesmiehenä työskennellessä mm. takuukorjaustöissä.

Häneltä löytyy niin taitoa, tarkkuutta kuin myös vastuuntuntoa ja organisointikykyäkin. Luovuus ja ongelmanratkaisukyky kehittyvät mitä moninaisimpien omien verstasprojektien parissa.

Työkokemusta Anttonilla on julkisen puolen rakentamisesta sekä toimitila- ja asuntorakentamisesta, erityisosaamisalanaan hänellä ovat P1- rakentaminen ja sisäilmakorjaukset.

Lisäksi Anttoni on toiminut työpäällikkönä ja vastaavana työnjohtajana.

Hänellä on taito ottaa ennennäkemättömätkin haasteet mielenkiinnolla vastaan sekä halua ja kykyä ottaa asioista selvää.

Hän myös jakaa mielellään asiantuntemustaan. Hän tulee hyvin toimeen monenlaisten ihmisten kanssa ja arvostaa moniammatillista yhteistyötä.

Laadukas lopputulos on Anttonille kunnia-asia. Mottona hänellä onkin: ”Rakennetaan yhdessä, ei toisiamme vastaan.”

Lue lisää

Jääkiekkomies uskoo hallittuun kasvuun 

Kotaran toimitusjohtaja Iiro Kotkaslahti haluaa luoda rakennusalalle uudenlaisen toimijan.

Lue lisää

Rakennusalalle syntynyt

Kotaran rakennusinsinööri ja osakas Aki Tainio peri rakkauden rakennusalaan isältään. Hänellä on missio: tehdä Kotarasta koti rakennusalan ammattilaisille.

Lue lisää

KOTARAn ensimetrit

Niin se aika vain kuluu. KOTARAn puolivuotis syntymäpäivä meni työn touhussa huomaamatta ohi. KOTARA on tuottanut toimintansa aikana asiakkailleen työnjohtajan, vastaavan työnjohtajan, valvojan, projektipäällikön ja rakennuttamisen palveluita. Näiden lisäksi olemme toimineet muutamassa projektissa rakennusurakoitsijana.

Lue lisää